CareerSolution Loopbaanbegeleiding voor hoger opgeleiden

Direct Contact?
Tel: 085-8885-758
E-mail: info@careersolution.nl
Contactformulier

Referenties

Outplacementervaringen van onze klanten

“Bij CareerSolution kreeg ik precies de begeleiding waar ik naar op zoek was. Een volwassen en reele benadering en een traject zonder poespas maar uiteindelijk wel met het gewenste resultaat!”

“De intake bij CareerSolution voor een outplacementtraject verliep erg soepel. Ik kon direct een afspraak maken en er werd uitgebreid stilgestaan bij mijn wensen t.a.v. het loopbaantraject. De persoonlijke, zeer prettige begeleiding en het aanbod om deel te nemen aan diverse trainingen hebben mijn kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk vergroot. En dat bleek al snel: binnen ‘no time’ had ik weer een baan! ”

“CareerSolution nog hartelijk bedankt voor de deskundige en professionele outplacementbegeleiding. Ik heb snel een leuke baan gevonden.”

“Bij CareerSolution outplacement voelde ik mij serieus genomen. Ik had een gesprekspartner met wie ik op een gelijkwaardig niveau kon communiceren. Dat kon ik helaas van de meeste recruiters niet zeggen. Gelukkig heb ik dankzij de deskundige outplacementbegeleiding van CareerSolution een perfect passende baan gevonden ”

nl_NLNederlands
en_GBEnglish (UK) nl_NLNederlands