CareerSolution Outplacement services for expats

Call or mail us
Tel: 085-8885-758
E-mail: info@careersolution.nl
Contact form

Outplacementbureau Leiden

careersolution outplacement leiden

Bezoek CareerSolution outplacement en reintegratie in Leiden:

Outplacementbureau Leiden
Schipholweg 103/105
2316 XC Leiden
085-8885-758 (centraal telefoonnummer)
info@careersolution.nl

Bent u op zoek naar een ervaren en deskundig outplacementbureau in Leiden dat zich specifiek richt op hoger opgeleiden? Dan bent u bij CareerSolution aan het juiste adres! Onze deskundigen helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing voor al uw arbeidsproblemen- en vraagstukken.

Outplacementbureau Leiden

Wij leveren maatwerktrajecten voor re-integratie en outplacement. Er wordt zowel met de opdrachtgever als de kandidaat duidelijke en heldere afsprakengemaakt. De specialisten van CareerSolution in Leiden helpen en ondersteunen u met uw zoektocht naar een nieuwe baan. Zowel voor outplacement als voor re-integratie 2e spoor begeleiding. Tijdens een oriënterend gesprek zoeken we uit wat uw wensen zijn en waar uw passie ligt. Kom langs op onze vestiging in Leiden voor een vrijblijvende kennismakingsafspraak met één van onze loopbaancoaches. Onze opdrachtgevers zijn zowel individuele kandidaten als profit- en non-profit organisaties. CareerSolution gaat vanuit uw specifieke loopbaanwensen, kwaliteiten en ontwikkelmogelijkheden op zoek. U vindt ons op Schipholweg 103/105 in Leiden.

De specialisten van CareerSolution helpen u proactief met het zoeken naar een nieuwe, passende baan. Bijvoorbeeld een baan in dezelfde branche als waar u voorheen werkzaam was of een baan in een geheel andere niche. Alles is mogelijk!

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden bij Outplacementbureau Leiden? Maak vandaag nog een afspraak met één van onze loopbaancoaches. U kunt altijd uw wensen voor het outplacement of re-integratie traject met ons bespreken. Wilt u meteen een vrijblijvende afspraak maken met een loopbaancoach?  Dat kan eenvoudig door ons centrale nummer te bellen: 085-8885-143 of een e-mail te sturen naar info@careersolution.nl. U kunt uiteraard ook ons contactformulier invullen. Wij zijn u  altijd graag van dienst! Pragmatisch en resultaatgericht.

Voor re-integratie en outplacement kunt u terecht bij CareerSolution, op één van onze 13 vestigingen in Nederland. U vindt ons in Amsterdam (2 vestigingen), Amstelveen, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Leiden, Haarlem, Breda, Tilburg, Den Bosch, Eindhoven en Groningen. Wij zijn een gerenommeerd, middelgroot re-integratie en outplacement bureau en zijn u graag van dienst.

en_GBEnglish (UK)
nl_NLNederlands en_GBEnglish (UK)