CareerSolution Loopbaanbegeleiding voor hoger opgeleiden

Direct Contact?
Tel: 085-8885-758
E-mail: info@careersolution.nl
Contactformulier

Outplacementbureau Rotterdam

careersolution-outplacement-rotterdam.

Bezoek ons kantoor in Rotterdam:
Outplacementbureau Rotterdam:
Elektroweg 11z
3051 NB Rotterdam
085-8885-758 (centraal telefoonnummer)
info@careersolution.nl

Voor outplacement en re-integratie in Rotterdam bent u bij CareerSolution aan het juiste adres. Wij zijn succesvol in outplacement en re-integratie voor hoger opgeleiden. Zo vinden jaarlijks meer dan 80% van onze kandidaten, zowel individuele kandidaten als organisaties (profit- en non-profit) een nieuwe passende baan.

Outplacement en re-integratie begeleiding

Onze outplacement en re-integratie specialisten zijn gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding van hoger opgeleiden. Wilt u na uw opleiding meteen aan de slag gaan? Bent u op zoek naar een nieuwe functie? Of bent u helaas werkloos geworden? Bij Outplacementbureau Rotterdam bent u verzekerd van professionele hulp en krijgt u de juiste ondersteuning in het vinden van passende arbeid. Er worden altijd duidelijke en heldere afspraken gemaakt met zowel de opdrachtgever als de kandidaat. CareerSolution zet zich proactief in en wij zorgen ervoor dat u snel weer aan het werk kunt binnen een passende functie.

Outplacementbureau Rotterdam

Onze outplacement en re-integratie trajecten zijn maatwerk. Op afspraak mag u vrijblijvend langskomen voor een oriëntatie gesprek en het bespreken van uw wensen m.b.t. het traject.
U vindt ons op Elektroweg 11z, in Rotterdam.

Outplacement en re-integratie 2e spoor

CareerSolution denkt met u mee en wij zetten ons brede netwerk in. Samen met u gaan we op zoek naar een baan die écht bij u past! Voor outplacement of re-integratie 2e spoor kunt u terecht bij Outplacementbureau Rotterdam. Onze deskundigen helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing voor al uw arbeidsproblemen en –vraagstukken en zij staan altijd voor u klaar.

Meer informatie

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot outplacement of re-integratie 2e spoor? Kom vrijblijvend langs in onze vestiging aan de Elektroweg in Rotterdam. Wij staan altijd graag voor u klaar om uw wensen met betrekking tot het gewenste outplacement traject te bespreken. Samen met een loopbaancoach gaat u op zoek naar een nieuwe passende baan. Wilt u meteen een vrijblijvende afspraak maken met een loopbaancoach?  Dat kan eenvoudig door ons centrale nummer te bellen: 085-8885-143 of een e-mail te sturen naar info@careersolution.nl. U kunt uiteraard ook ons contactformulier invullen. Wij zijn u altijd graag van dienst!

Wij zijn een gerenommeerd, middelgroot re-outplacement en re-integratie bureau met 13 vestigingen in Nederland. U vindt ons in Amsterdam (2 vestigingen), Amstelveen, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Leiden, Haarlem, Breda, Tilburg, Den Bosch, Eindhoven en Groningen.

nl_NLNederlands
en_GBEnglish (UK) nl_NLNederlands