CareerSolution Loopbaanbegeleiding voor hoger opgeleiden

Direct Contact?
Tel: 085-8885-758
E-mail: info@careersolution.nl
Contactformulier

Outplacementbureau Amsterdam Centrum

amsterdam krommewaalBezoek ons kantoor in Amsterdam:
Outplacement en Reintegratie Amsterdam:
Kromme Waal 9
1011 BS Amsterdam
info@careersolution.nl

Bent u hoger opgeleid en op zoek naar een deskundig outplacementbureau in Amsterdam? Dan bent u bij CareerSolution aan het juiste adres! Onze deskundigen helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing voor al uw arbeidsproblemen- en vraagstukken. U kunt vrijblijvend een afspraak maken met één van onze loopbaancoaches.

Outplacementbureau Amsterdam Centrum

Onze re-integratie en outplacement trajecten zijn allemaal maatwerk en gepersonaliseerd. CareerSolution gaat vanuit uw specifieke loopbaanwensen, kwaliteiten en ontwikkelmogelijkheden op zoek. U kunt bij ons vrijblijvend langskomen voor een oriëntatiegesprek om uw wensen met betrekking tot het traject te bespreken. Wij helpen u weer op weg! U vindt ons op de Kromme Waal 9, midden in het centrum van Amsterdam.

Op weg naar passende arbeid

De specialisten van CareerSolution helpen u met het zoeken naar een nieuwe, passende baan. Dit kan een baan zijn in dezelfde branche waar u voorheen werkzaam was, maar dit kan ook een baan zijn in een compleet andere niche. Misschien heeft u er zelfs wel aan gedacht om zelfstandig ondernemer te worden. Alles kan, alles mag. En wij helpen u op weg! CareerSolution denkt graag met u mee én wij zetten ons brede netwerk voor u in.

Outplacement begeleiding

Onze outplacement deskundigen zijn gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding van hoger opgeleiden. Bent u op zoek naar een nieuwe functie? Bent u onlangs werkloos geworden? Of wilt u na uw opleiding meteen aan de slag gaan? Bij Outplacementbureau Amsterdam Centrum bent u verzekerd van professionele hulp en krijgt u de juiste ondersteuning in het vinden van passende arbeid. Er wordt zowel met de opdrachtgever als de kandidaat duidelijke en heldere afspraken gemaakt. Wij zetten ons altijd proactief in en zorgen ervoor dat u snel weer aan het werk kunt binnen een passende functie. Onze huidige opdrachtgevers zijn zowel individuele kandidaten als profit- en non-profit organisaties.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden bij Outplacementbureau Amsterdam Centrum? Maak meteen een afspraak met één van onze loopbaancoaches. Wij staan altijd graag voor u klaar om uw wensen met betrekking tot het gewenste outplacement traject te bespreken.
Wilt u meteen een vrijblijvende afspraak maken met een loopbaancoach?  Dat kan eenvoudig door ons centrale nummer te bellen: 085-8885-143 of een e-mail te sturen naar info@careersolution.nl. U kunt uiteraard ook ons contactformulier invullen. Wij zijn u graag van dienst!

Voor outplacement en re-integratie kunt u terecht op één van onze 13 vestigingen in Nederland. U vindt ons in Amsterdam (2 vestigingen), Amstelveen, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Leiden, Haarlem, Breda, Tilburg, Den Bosch, Eindhoven en Groningen. CareerSolution is een gerenommeerd, middelgroot re-integratie en outplacementbureau.