CareerSolution Loopbaanbegeleiding voor hoger opgeleiden

Direct Contact?
Tel: 085-8885-758
E-mail: info@careersolution.nl
Contactformulier

Outplacement Den Bosch

Bezoek ons kantoor in Den Bosch:

Outplacement en reintegratie 2e spoor Den Bosch:
Stationsplein 91 -105
5211 BM Den Bosch

085-8885-758 (centraal telefoonnummer)
info@careersolution.nl

Op zoek een outplacement of re-integratie bureau? CareerSolution is hét outplacementbureau in Den Bosch en omgeving. Wij weten exact wat er speelt op de huidige arbeidsmarkt. Zo vinden jaarlijks meer dan 80% van onze kandidaten, zowel individuele kandidaten als organisaties (profit- en non-profit) een nieuwe passende baan.

Wilt u na uw opleiding meteen aan de slag gaan? Bent u op zoek naar een nieuwe functie? Of bent u helaas werkloos geworden? Bij Outplacement Den Bosch bent u verzekerd van professionele hulp en krijgt u de juiste ondersteuning in het vinden van passende arbeid. Wij kennen alle ins en outs van de huidige arbeidsmarkt en kunnen u deskundige begeleiding bieden bij uw zoektocht naar een nieuwe baan. Wij gaan vanuit uw kwaliteiten, specifieke loopbaanwensen en ontwikkelmogelijkheden op zoek. Onze deskundigen zetten zich proactief in en zorgen ervoor dat u snel weer aan het werk kunt en een passende functie krijgt!

Onze trajecten voor re-integratie en outplacement zijn maatwerk. Op afspraak kunt u vrijblijvend bij ons langskomen om uw wensen m.b.t. het traject te bespreken. Wij staan altijd voor u klaar en helpen u weer op weg! U vindt ons op Stationsplein 91 – 105 in Den Bosch.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden voor outplacement of re-integratie 2e spoor bij Outplacement Den Bosch? Maak vandaag nog een afspraak met één van onze loopbaancoaches.

Het kantoor van CareerSolution outplacement en re-integratie Den Bosch is gevestigd aan het Stationsplein en op loopafstand van het centraal station. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel naar 085-8885-143 om eenvoudig een afspraak maken met één van onze loopbaancoaches. U kunt ook een e-mail sturen naar info@careersolution.nl of op de contactpagina ons contactformulier invullen.

CareerSolution is een gerenommeerd, middelgroot re-integratie en outplacement bureau en u kunt bij ons terecht op één van de 13 vestigingen in Nederland. U vindt ons in: Amsterdam (2 vestigingen), Amstelveen, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Leiden, Haarlem, Breda, Tilburg, Den Bosch, Eindhoven en Groningen.

Routebeschrijving